Producten

Object verwarming


Onder object verwarming verstaan wij het verwarmen van aparte objecten en/of obstakels. Dit kan zowel door middel van
het laag temperatuur water systeem of elektrisch.

Enkele voorbeelden:
- Betonnen trappen
- Vaste banken
- Pilaren
- Wanden
- Zwembaden
- Opritten
- Terassen

Voor de calculatie van het verwarmen van een object moet u een afspraak maken en/of technische gegevens van het object verstrekken waarna wij een berekening kunnen maken.
Let op: Afspraken kosten geld. Voorrijdkosten à 90,75 (exclusief BTW) inclusief één uur.
Voor een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Hier links een voorbeeld;
Dit is een blok verwarming voor een sauna. Dit blok wordt aangesmeerd en betegeld waarna de mensen lekker warm op dit blok kunnen gaan zitten.


Hier rechts een voorbeeld van een mobiele bank welke op het terras of bij een zwembad geplaatst kan worden. Wel dienen er aansluit punten op de gewenste plaatsen aangebracht te worden. Deze banken worden gemaakt met een houten mal en bouwstaal. Na het aansmeren van de bank worden alle houten delen verwijderd en wordt de bank afgewerkt met de gewenste afwerking. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Denk hierbij aan verven of betegelen van de bank. Ook kunnen de banken in iedere gewenste vorm gemaakt worden. Aan de onderkant kunt u kiezen voor wel of geen poten. Het is maar net wat u wilt, er zijn tal van mogelijkheden. Deze mobiele banken kunnen op maat en naar wens gemaakt worden voor u. Voor een prijs indicatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Hier links een voorbeeld van een vast object (relax banken). Dit object wordt verwarmd zodat klanten van de sauna na een kuur even relaxed bij kunnen komen en niet meteen extreem afkoelen wanneer gewenst. Zo ziet u dat er tal van mogelijkheden aanwezig zijn. Het is maar net wat u bedenkt en wij proberen het te verwezenlijken.